Produsenter

Howe

Logo Howe

HOWE Furniture ble grunnlagt i 1920 årene i Trumbull, Connecticut, av Harold Howe. Virksomheten produserte nært sagt alle slags møbler, som kunne foldes og klappes sammen. En av de første slagordene var ”IF IT FOLDS, ASK HOWE”. I løpet av det 20. århundre ble HOWE-brandet det førende brand, når det kom til multi-funktionelle og plassbesparende bord i Nordamerika. I 2011 implementerte vi ”ONE WORLD – ONE HOWE”, hvor den europeiske del av HOWE overtok alle aktiviteter i HOWE Nordamerika. I dag varetas alle internationale HOWE-aktiviteter fra Danmark.

         
       

 

 

40/4 stolen av David Rowland:

Designer David Rowland studerte design på Cranbrook Academy of Art, hvor også designere som Charles and Ray Eames, Florence Knoll, Harry Bertoia and Eero Saarinen har studert. Tidlig i karrieren arbeidet Rowland under både Lazlo Moholy-Nagy og Norman Bel Geddes.

Les mer klikk her

 

               40/4 stol uten arm:                40/4 stol med arm:                40/4 stol på hjul:                40/4 lounge stol:  
     

 


Arne Jacobsen

Hos HOWE beundrer vi det banebrytende design og har stor respekt for det modernistiske designs mestre – som en Arne Jacobsen. Uansett om du kaller stolen for Mosquito-stolen eller Munkegaard-stolen, så er den en klassiker og en funktionel skjønnhet. Tungen, også designet av Arne Jacobsen, viser oss selve essensen av strukturell enkelhet. HOWE’s produksjonsekspertise og sans for konstruktion har bidratt til å gøre både Munkegaard-stolen og Tungen til det de er i dag: Nye klassikere i det 21. århundrede.  

    Munkegaard Stolen Tungen

.


 

 

NYHETER FRA HOWE 2015

SixE Learn - Stol til aktive læringsmiljøer
Den gjennomtenkte designen i ryggen gir en naturlig og kontrollert fleks for god komfort. De avrundede kantene skåner for trykkpunkter som gjør det mulig å sitte i mange forskjellige posisjoner i stolen.

Les mer klikk her


MN1 - en erlig møte- og konferensestol med en klar identitet.

Design: Morten Nikolajsen

 MN1 Film
 
   

 Free thinking film - historien om Howe:

   The icon of multi-purpose flip-top tables:
     

 La deg inspirere:      
 

       
 

Nyheter

2015-11-30

Nora teppe - et Linda Evensen Design

Interiørarkitekt og møbeldesigner Linda Evensen har designet "Nora", et teppe som Kasthall har produsert for henne. Inspirasjonen til mønsteret på teppet kommer fra norske tradisjons mønstre: åklemønstre og 8-bladet rosemønster. Disse er videreutviklet og fortolket i en mer moderne kontekst.
2015-10-12

Auksjon - Graffiti Tree

I anledning Designers Saturday fikk Tree stumtjener fra Swedese nytt liv gjennom graffiti kunstner Espen Henningsen. Vi auksjonerer derfor bort 4 unike Graffiti-Tree og donerer bort overskuddet til Flyktningehjelpen. Gi bud ved å kontakte oss på mail dkno@dkno.no.
2015-10-08

Designers Saturday 2015

På busstopp 9 på Solli plass var vi 6 utstillere som presenterte sine nyheter, vi hadde besøk av Linda Evensen som har designet teppe for Kasthall og vi fikk se graffiti kunstner Espen Henningsen i aksjon.
2015-04-14

NYHETER FRA ÖRSJÖ 2015

Se de flotte nyhetene til Örsjö Belysning!
2015-04-11

Nyheter fra Swedese 2015

Swedese sine nyheter 2015 består både av helt nye produkter, men også forbedringer og utvidelser av allerede -eksisterende produkter, samt gammel design som igjen ser dagens lys. Som alle møbler fra Swedese har de originalitet, vitalitet og elleganse. De er funksjonelle og komfortable og er laget i de riktige materialene. Ta en titt på Swedese sine nyheter 2015.
2015-03-10

Lamino by Nudie Jeans

“Att ha gjort en bra stol är kanske inget dåligt livsverk”

Sitatet kommer fra Lamino-stolens pappa, Yngve Ekström. I år feirer Swedese 70 års jubilemum, og for å hedre dette ble Nudie Jeans bedt om å gjøre en tolkning av Lamino stolen.
2015-03-10

Nyheter fra Kasthall 2015

I år utforsker Kasthall de nøytrale nyansenes skjulte kraft. Med inspirasjon fra naturens stadige foranderlige nøytrale nyanser har Kasthalls formgivere gjort et dypdykk og skapt et nytt nøytralt spektrum med et bredt utvalg av av sofistikerte fargetoner. Disse nye nøytrale tonene går som en rød tråd gjennom årets nye kolleksjoner og fargesammensetninger.
2015-03-10

Se de nye utemøblene fra Grythyttan

I selskap med gode venner skapes de fineste minnene. De lyse sommerkveldene nærmer seg og vi spiser og drikker og lar dagen bli til kveld og kvelden til natt. Det er enkelt og treffes og omgås på sommeren og Grythyttans utemøbler er laget for å tåle lange middager, lunsjer og fester.
2013-09-14

Desigerns Saturday 2013

Vant vi vant første plassen for beste stoppested!