Produsenter

Kasthall

Kasthall2

I 1889 ble Kasthall grunnlagt av entreprenøren og formgiveren Ludvig Anderson. Fabrikken ligger nå som da i vestsvenske Kinna. I tider da standardisering og masseproduksjon øker blir omsorgsfullt håndarbeid stadig sjeldnere. Kasthall står for refleksjon og lengere tidsperspektiv. Kasthall har selv kontrollen over heletilvirkningsprosessen –fra garn till ferdig teppe. Produktutviklere og formgivere arbeider side om side og har som felles mål å skape unike og holdbare tepper.Se hele kolleksjonen:


    Vevde og tuftede tepper katalog:


Arkad og Häggå brosjyre:


   Vegg til vegg brosjyre:

     

 Rug Designer

   Kasthall Ateljé
 

 

     

I Rug Designer kan du designe ditt egne unike Arkad eller Häggå teppe. Arkad og Hägga er begge vevde tepper og finnes i 160 farver og flere mønstre som kan kombineres etter eget ønske.

 

I tillegg til Kasthall sin enorme kolleksjon tilbyr Kasthall Ateljé muligheten for å skape helt skreddersydde tepper -så vel som komplekse tekstiltapeter som ukonvesjonelle former og størrelser, unike mønstre eller helt perfekte fargematchinger.


 Se filmen "The magical world of Kasthall", 3 min.                                                                              Vedlikeholdsråd:

 

 

Vedlikeholdsråd finnes også i produktbladet tilhørende det enkelte teppe som en finner under Kolleksjonen på Kasthall sin hjemmeside.


  

 

 

NYHETER FRA KASTHALL 2015

I år utforsker Kasthall de nøytrale nyansenes skjulte kraft. Med inspirasjon fra naturens stadige foranderlige nøytrale nyanser har Kasthalls formgivere gjort et dypdykk og skapt et nytt nøytralt spektrum med et bredt utvalg av av sofistikerte fargetoner. Disse nye nøytrale tonene går som en rød tråd gjennom årets nye kolleksjoner og fargesammensetninger.

Les mer klikk her.

 

 

 

 


 

La deg inspirere:

Farge - Kasthalls pasjon

  Håndtuftede tepper Vevde tepper    Kasthalls kulturskatt  
   
         

Ull -det beste fra naturen

   Ullens naturlige egenskaper  Lin fra Normandie    Lin -med respekt for miljløet  

 Nyheter

2015-11-30

Nora teppe - et Linda Evensen Design

Interiørarkitekt og møbeldesigner Linda Evensen har designet "Nora", et teppe som Kasthall har produsert for henne. Inspirasjonen til mønsteret på teppet kommer fra norske tradisjons mønstre: åklemønstre og 8-bladet rosemønster. Disse er videreutviklet og fortolket i en mer moderne kontekst.
2015-10-12

Auksjon - Graffiti Tree

I anledning Designers Saturday fikk Tree stumtjener fra Swedese nytt liv gjennom graffiti kunstner Espen Henningsen. Vi auksjonerer derfor bort 4 unike Graffiti-Tree og donerer bort overskuddet til Flyktningehjelpen. Gi bud ved å kontakte oss på mail dkno@dkno.no.
2015-10-08

Designers Saturday 2015

På busstopp 9 på Solli plass var vi 6 utstillere som presenterte sine nyheter, vi hadde besøk av Linda Evensen som har designet teppe for Kasthall og vi fikk se graffiti kunstner Espen Henningsen i aksjon.
2015-04-14

NYHETER FRA ÖRSJÖ 2015

Se de flotte nyhetene til Örsjö Belysning!
2015-04-11

Nyheter fra Swedese 2015

Swedese sine nyheter 2015 består både av helt nye produkter, men også forbedringer og utvidelser av allerede -eksisterende produkter, samt gammel design som igjen ser dagens lys. Som alle møbler fra Swedese har de originalitet, vitalitet og elleganse. De er funksjonelle og komfortable og er laget i de riktige materialene. Ta en titt på Swedese sine nyheter 2015.
2015-03-10

Lamino by Nudie Jeans

“Att ha gjort en bra stol är kanske inget dåligt livsverk”

Sitatet kommer fra Lamino-stolens pappa, Yngve Ekström. I år feirer Swedese 70 års jubilemum, og for å hedre dette ble Nudie Jeans bedt om å gjøre en tolkning av Lamino stolen.
2015-03-10

Nyheter fra Kasthall 2015

I år utforsker Kasthall de nøytrale nyansenes skjulte kraft. Med inspirasjon fra naturens stadige foranderlige nøytrale nyanser har Kasthalls formgivere gjort et dypdykk og skapt et nytt nøytralt spektrum med et bredt utvalg av av sofistikerte fargetoner. Disse nye nøytrale tonene går som en rød tråd gjennom årets nye kolleksjoner og fargesammensetninger.
2015-03-10

Se de nye utemøblene fra Grythyttan

I selskap med gode venner skapes de fineste minnene. De lyse sommerkveldene nærmer seg og vi spiser og drikker og lar dagen bli til kveld og kvelden til natt. Det er enkelt og treffes og omgås på sommeren og Grythyttans utemøbler er laget for å tåle lange middager, lunsjer og fester.
2013-09-14

Desigerns Saturday 2013

Vant vi vant første plassen for beste stoppested!